Jumel Care

Over ons - Jumel Care

over jumel-care

Wij zijn een kleinschalige thuisverplegingsgroep. We werken samen met 4 enthousiaste verpleegkundigen.

Julie

Julie, studeerde in 2010 af als bachelor psychiatrisch verpleegkundige. Ze was enkele jaren actief in het psychiatrisch ziekenhuis de Heilige Familie. Dat combineerde ze een tijdlang met thuisverpleging in bijberoep. De liefde voor het vak kwam toen meer en meer naar boven. Uiteindelijk liet ze de psychiatrie achter haar en koos ze volledig voor een job in de thuisverpleging. Enkele jaren maakte Julie deel uit van een groepspraktijk. Om daarna haar vleugels te spreiden en in haar eigen regio alleen te starten. Na 2 jaar kruisten de paden van Julie en Melissa en besloten ze hun krachten te bundelen.
Sinds 2016 werken ze samen als een perfect duo.
Julie is ook diabetes educator, maar kiest ervoor om dit niet actief uit te oefenen.

melissa

Melissa studeerde in 2008 af met grote onderscheiding als vroedkundige. Het eerste jaar van haar carrière begon in het Sint Lucas ziekenhuis te Gent op het verloskwartier en de materniteit. Gezien het weinige werk destijds in de sector ging ze aan de slag als operatieverpleegkundige in het stedelijke ziekenhuis in Roeselare. Al snel rolde ze als bijberoeper in de thuisverpleging voor verschillende groepspraktijken tot die combinatie te moeilijk werd. De keuze om thuisverpleging in hoofdberoep uit te oefenen werd gemaakt in 2010 en sindsdien was er alleen maar een groeiende empathie en motivatie voor het vak.
In 2016 leerden Julie en Melissa elkaar kennen. Sindsdien zijn ze een onafscheidelijk duo die Jumel-Care thuisverpleging als een gevestigde waarde in het Kortrijkse wisten neer te zetten.

lesley

Lesley heeft een 8tal jaar gewerkt als zorgkundige in een rust- en verzorgingstehuis, daar bleef ze wat op haar honger zitten en besloot ze terug achter de schoolbanken te kruipen. Ze studeerde in 2018 af als psychiatrisch verpleegkundige. Meteen ging ze aan de slag in dienstverband bij het Heilig Hart in Kortrijk als thuisverpleegkundige. Na enkele maanden besloot ze de overstap te maken naar Jumel-Care als zelfstandige. Ze voelde al snel een klik met de warme visie van onze praktijk.
Lesley genoot een opleiding als wondzorgreferente.

celien

Celien startte in 2011 als zorgkundige in woon- en zorgcentrum St Carolus te Kortrijk. Ze kreeg daar de kans om een opleiding als verpleegkundige te volgen. Zo kwam ze voor haar stage bij Jumel-Care terecht. Ze had nooit verwacht dat thuisverpleging iets voor haar ging zijn. Maar ontdekte tijdens die stage dat het op haar lijf geschreven was.
Na 10 jaar in het woon- en zorgcentrum gewerkt te hebben was het tijd voor een carrièreswitch. Ze ging aan de slag bij een praktijk als zelfstandig thuisverpleegkundige. Na 2 jaar kreeg ze de kans om bij Jumel-Care te gaan werken en aarzelde ze geen seconde.

Over Ons

Wij willen dat onze patiënten verzorgd worden zoals we zelf verzorgd willen worden.

Wilt u thuis in alle comfort verzorgd worden? Heeft u daar een vakkundige verpleegkundige voor nodig? Dat kan, zelfs wanneer u onvoorzien meteen hulp nodig hebt.
Wij streven ernaar om onze patiënten in hun eigen omgeving kwalitatief te verzorgen.

Privacy, eigenwaarde, respect en empathie, zijn enkele van de vele normen die we onszelf opleggen.
Om de kwaliteit van de zorg te bewaken staan wij er op dat ons team een constante bijscholing
geniet en op de hoogte is van de laatste innovaties in de zorgsector.
We proberen nauw samen te werken met huisartsen, specialisten, thuiszorgdiensten en mantelzorgers om de zorgen zo perfect mogelijk te laten verlopen.

Voor inlichtingen en afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar op het nummer 056/19.37.19
Voor niet dringende vragen kan je ons contactformulier invullen.

heb je vragen?

About Us

Retirement living with a new perspective

Libero bibendum venenatis justo arcu vitae dictum maximus pretium vehicula diam non. Turpis sit elementum pede tincidunt duis ac mollis cubilia diam non integer. Ullamcorper auctor nisl massa enim suscipit letius.

Non tempus viverra scelerisque netus magna venenatis si lectus volutpat. Egestas imperdiet orci dictumst risus nulla mauris.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Happy Patients
0 %
Successful Home Care
0 K+
Years of Experience
0 +
Professional Nurses
0 +

Our Services

Explore your new home with new members

Semper velit curae etiam justo iaculis potenti suspendisse scelerisque. Aliquam morbi dictumst mollis sem facilisi tempor hac consectetur leo nec ultricies.

Wonden verzonrgen

Laoreet ad pretium vitae dictumst sit sollicitudin sodales interdum. Mi viverra fringilla finibus lacus sed pharetra cursus curae scelerisque.

Seniorenzorg

Laoreet ad pretium vitae dictumst sit sollicitudin sodales interdum. Mi viverra fringilla finibus lacus sed pharetra cursus curae scelerisque.

Gezondheidsconsultatie

Laoreet ad pretium vitae dictumst sit sollicitudin sodales interdum. Mi viverra fringilla finibus lacus sed pharetra cursus curae scelerisque.

24/7 Verzorger

Wij streven naar het behoud van de kwaliteit van de persoonlijke zorg

Ervoor te zorgen dat uw dierbaren toegewijde en meelevende hulp krijgen. Ultrices ad aptent bibendum sed mus primis scelerisque a vivamus arcu porta. Quam tempus egestas accumsan maximus est pretium at porta ex consectetuer sit. Een uitspraak van een consectetur vulputate tincidunt metus pede.